Dreamy13

Dreamy13

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Νational Covergirl & Kατάκριση!

 Γεια σας, ελπίζω να είστε καλά.

  Σήμερα, θα ήθελα να μιλήσουμε για τον τρόπο συμπεριφοράς μερικών μελών, που συχνά κατακρίνουν με κακό τρόπο κάποιους απ'τους νικητές του N.Cg. της χώρας μας... Όπως κάθε μέρα λοιπόν, σήμερα (04/09), έλεγξα το εξώφυλλο για να δω την νικήτρια/νικητή της ημέρας. Αφού είδα, είπα να επισκεφτώ τη νικήτρια και να την συγχαρώ με τη σειρά μου... Στα σχόλια του βιβλίου επισκεπτών της υπήρχε κάθε άλλο παρά συγχαρητήρια όπως ανακάλυψα... Για μια ακόμα φορά υπήρχε μια ομάδα μελών που είχε σκοπό να 'βανδαλίσει' μια κοπέλα. Υπήρχαν σχόλια του τύπου: "δεν άξιζες και γιατί βγήκες;", "εγώ είμαι καλύτερη και εσύ χάλια" και άλλα διάφορα!

  Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω αυτήν την τακτική. Όταν βγει μια κούκλα θεωρητικά αποδεκτή, την συγχαίρουμε ή απλά αγνοούμε. Όταν βγει ένα μέλος που έχει άλλα χαρακτηριστικά & ντύσιμο τότε πρέπει να πάμε να το βρίσουμε! Πόσο σωστό σας φαίνεται αυτό; Εμένα καθόλου...

Όλοι εδώ μέσα αξίζουν αυτό το βραβείο!!! Όπως ξέρετε άλλωστε, βγαίνει αυτός με τις περισσότερες ψήφους & επισκέψεις, επομένως δεν υπάρχει αξίζω και δεν αξίζω! Και πάμε τώρα στο άλλο: Η συμπεριφορά αυτή για μένα είναι ρατσιστική. Δηλαδή αν ένα άτομο δεν είναι Royalty, δεν έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά προσώπου και δεν φοράει ακριβά και σπάνια ρούχα, τότε δεν είναι καλό; Δεν υπάρχει ορισμένη εμφάνιση.. ο καθένας μας είναι αυθεντικός για το λόγο ότι είναι διαφορετικός. Και, ας πούμε πως βγαίνει ένα άτομο εντελώς "χάλια". Γιατί πρέπει να τρέξετε να τον βρίζετε; Δεν υπάρχουν όμως ούτε χάλια κούκλες ούτε και άσχημοι άνθρωποι. Δεν υπάρχει ωραίο και άσχημο. Είναι απλά πριτιμήσεις και γούστα του καθενός. Η κοινωνία όμως μας έχει πείσει πως το όμορφο έχει μια συγκεκριμένη όψη.. Ο καθένας μπορεί να ντύνεται και να εκφράζεται όπως πιστεύει. Μην κρίνετε τη διαφορετικότητα, θαυμάστε την, δεν χρειάζεται να σχολιάζετε τα πάντα!

  Και γυρνώντας ξανά στο αρχικό θέμα, ξέρετε πως τα μέλη που βρίζετε, είτε σε πάρτυ ή όπου αλλού μπορεί να είναι μικρότερα σε ηλικία; Υπάρχει μεγάλη ασέβεια εδώ. Παιζούν μικρά παιδάκια και, λέγοντας παιδάκια αναφέρομαι σε άτομα κάτω από 12... Δεν είναι ανάγκη να τα σχολιάζετε όλα με τον χειρότερο δυνατό τρόπο... Σκεφτείτε το αυτό.

Φιλιά, Ευαγγελία!

                                  

1 σχόλιο: