Dreamy13

Dreamy13

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Για τις νίκες με λάθος μέσα..

 Γεια σας,

 πολλές φορές οι άνθρωποι επιδιώκουν να κερδίσουν κάτι 'κλέβοντας'. Δηλαδή, προσπαθούν να νικήσουν με μη σωστά μέσα, μη επιτρεπτά. Πόσο σωστό είναι όμως αυτό;

  Όπως καταλαβαίνετε, δεν είναι σωστό. Συχνά, μπορεί να πιστεύουμε πως αξίζουμε την νίκη και γι'αυτό δεν θεωρούμε κακό το να την αποκτήσουμε με τον λάθος τρόπο.. Κι όμως, απ' τη στιγμή που προσπαθούμε να κερδίσουμε κλέβοντας, έχουμε ήδη ηττηθεί! Διότι, με αυτόν τον τρόπο, υποδεικνύουμε έμμεσα στον εαυτό μας πως είμαστε ανίκανοι να τα καταφέρουμε αλλιώς, δεν πιστεύουμε σ'αυτον και δεν τον υποστηρίζουμε! Όλοι μπορούμε να κερδίσουμε οτιδήποτε όταν το θέλουμε αληθινά και προσπαθούμε γι'αυτό, είμαστε εν δυνάμει νικητές! Όταν φτάνουμε στη νίκη με αδικία, όχι μόνο την στερούμε από κάποιον άλλο που τη δικαιούται, αλλά δεν μπορούμε ούτε να το ευχαριστηθούμε. Κατέχουμε απλά ένα τρόπαιο, μια δόξα και τίποτε άλλο..! Ντροπιάζουμε και εξευτελίζουμε τον εαυτό μας με τον χειρότερο τρόπο..

  Πρέπει να αγωνίζεστε δίκαια. Ακόμα και αν δεν νικήσετε, θα είστε νικητές! Δεν είναι ανάγκη να πάρετε την 1η θέση ή να σας συγχαίρουν όλοι, απλά να ξέρετε πως αγωνιστήκατε γι'αυτό που θέλατε και κάνατε αυτό που μπορούσατε! Άλλωστε, στους διαγωνισμούς, μετράει η συμμετοχή πιο πολύ παρά η νίκη... Εμείς όμως παθιαζόμαστε από τα βραβεία, τη δόξα και ενδιαφερόμαστε μόνο για τη νίκη!



Φιλιά, Ευαγγελία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου