Dreamy13

Dreamy13

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Μαγαζί MSW'13: Κριτική!!!

 Γεια σας αγαπητοί φίλοι!

  Χθες, 06/09 κατέφτασε το νέο μαγαζί του Miss Stardoll World 2013. Ομολογώ πως ήμουν ενθουσιασμένη με το γεγονός αυτό και περίμενα πως και πως να αγοράσω όλα τα starcoin κομμάτια. Στη συνέχεια όμως απογοητεύτηκα!..

  Δε λέω, τα κομμάτια ήταν πολύ όμορφα, χαριτωμένα και πολύ κομψά, καλύτερα από πέρσυ! Συμπάθησα ιδιαίτερα ένα όμορφο φορεματάκι, επιλογή της ημέρας, και μια μαύρη γούνα. Όλα τα ρούχα όμως κόστιζαν stardollars και εκτός απ'αυτό, οι τιμές ήταν πολύ μεγάλες! Το MSW είναι ένας διαγωνισμός για όλους! Στεναχωρήθηκα που το Stardoll τον περιόρισε μόνο για όσους έχουν συνδρομή... Για μένα ήταν μια ένδειξη ασέβειας! Παίζω απ' το 2011 και αυτό είναι το τρίτο MSW στο οποίο είμαι παρούσα και αυτό το πρώτο μαγαζί μόνο με είδη stardollar. Δεν είναι μεγάλη αδικία για 'μας; Δεν μπορούν όλα τα παιδιά να βάζουν χρήματα κάθε μήνα, πόσο μάλλον για μια κούκλα από pixels!!! Προτιμώ να χαλάσω τα χρήματα μου για ένα πραγματικό ρούχο ή μια σχολική εκδρομή, μια βόλτα με φίλους παρά για ένα ψεύτικο φουστανάκι. Όπως και να 'χει, αδικήθηκαν όλα τα μέλη, όχι μόνο αυτά με την αναβάθμιση... μιας και το Stardoll μας απέδειξε αχαριστία και μόνο με την κίνηση αυτή!



Φιλιά, Ευαγγελία..


4 σχόλια:

  1. ναι δικιο εχεις και το πασσω που αγορασα σου δινει πολυ λιγα κριμα μαρινα699

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακριβώς και εγώ αυτά σκεφτόμουνα. Περίμενα από τότε που άρχισε το msw το μαγαζί,για να αγοράσω με σκ όλα τα ρούχα και στο τέλος βλέπω μόνο σδ και όχι μόνο αυτό αλλά οι τιμες στα ύψη.
    Αδικία του στάρντολ,έτσι είναι σαν ξεχωρίσει τις μη-ςς και να μας λεει το msw δεν ειναι για εσας!
    Ποσο ανόητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακριβώς και εγώ αυτά σκεφτόμουνα. Περίμενα από τότε που άρχισε το msw το μαγαζί,για να αγοράσω με σκ όλα τα ρούχα και στο τέλος βλέπω μόνο σδ και όχι μόνο αυτό αλλά οι τιμες στα ύψη.
    Αδικία του στάρντολ,έτσι είναι σαν ξεχωρίσει τις μη-ςς και να μας λεει το msw δεν ειναι για εσας!
    Ποσο ανόητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και εγω ανυπομονουσα πως και πως για το μαγαζι msw'13,για να αγορασω κατι με σταρκοινς,αλλα ολα τα βλεπω με σταρδολλαρς και μαλιστα εξωφρενικες τιμες!τι να πω;

    ~supersmile17~

    ΑπάντησηΔιαγραφή